Ervaringen van onze bruidsparen2022-03-30T08:24:42+02:00

Viola & Rowdy

Ja-woord in de buitenlucht

“Het personeel is vriendelijk en professioneel en op de dag zelf namen ze veel zorgen uit handen. We bevelen deze locatie van harte aan!”

LEES MEER
The Weddin Story

Hilde & Stefan

Onwijs mooie dag

“Wat een fijne en mooie locatie! De service is goed en de Landgoederij is goed bereikbaar als er vragen of ‘problemen’ zijn!”

LEES MEER

Robbert & Karin

1,5 meter bruiloft

“Iedereen die we er over spraken vond de locatie prachtig, het eten heerlijk, en de bediening helemaal super!”

LEES MEER

Daniel & Alessandra

Zomerse bruiloft

“We look back on our wedding with a big smile! The day really exceeded our expectations, thanks to the beautiful setting and friendly and considerate staff!’

Dionne & Yanniek

Michel heeft er echt voor gezorgd dat alles was wat het had moeten zijn!

“15 mei 2021 was dan eindelijk, na 5 keer verzetten, onze trouwdag bij de Landgoederij.”

LEES MEER

Joanne & Rodney

Winterse bruiloft

“Op zoek naar een locatie voor onze winterbruiloft, liepen wij de landgoederij binnen. Wij waren direct verkocht!’

LEES MEER

Tessa & Erik-Jan

Alles is gegaan zoals we van tevoren hadden bedacht!

“Ondank de maatregelen, was onze dag zoals vooraf afgesproken.”

LEES MEER

Haje & Suzanne

1,5 meter bruiloft

“Op 8 augustus hebben we, op zo ongeveer de heetste dag van het jaar, op een geweldige manier alsnog onze bruiloft kunnen vieren.”

LEES MEER

Iris & Lars

Wij voelden ons elke seconde het middelpunt

“Het diner was een van de hoogtepunten van onze dag, overal stonden kraampjes met ter plekke bereid streetfood.”

LEES MEER

Alexandra & Christiaan

Fantastisch huwelijk!

“We hebben echt een fantastisch huwelijk gehad op de Landgoederij! De communicatie met Elina voorafgaand aan de dag verliep altijd heel soepel, ook als wij eens niet goed beschikbaar waren.”

LEES MEER

Anke & Jorèl

Tot in de puntjes geregeld

“De Landgoederij is een prachtige en sfeervolle locatie! Alles is tot in de puntjes geregeld en de afstemming liep zowel voor als tijdens de bruiloft heel prettig. Vriendelijk, flexibel en professioneel.”

LEES MEER

Thiska & Evert

Prachtige bruiloft

“Wij hebben een prachtige bruiloft gehad bij de Landgoederij!De locatie is mooi en verzorgd! Personeel is goed bereikbaar voor je vragen, Elina heeft mij goed ondersteund bij de organisatie. Wij hebben gebruik gemaakt van de bruidssuite, ook dit is goed bevallen.”

LEES MEER

FRANK & PAULINE

Alle cliches zijn waar…

“Ook wij hebben onze trouwdag als een van de mooiste dagen van ons leven ervaren! Nogmaals dank voor jullie bijdrage aan onze grote dag!!”

LEES MEER

WILCO & LINDA

Het was dé dag voor ons!

“Wat hebben wij een fantastische dag beleefd, van het begin van de ontvangst voor Kasteel Cammingha tot het knallende avondfeest in de zaal van de Deel. We hebben op en top genoten en hebben onze dag geheel zorgeloos kunnen beleven.”

LEES MEER
“So where do I begin…me and Abraham had the most wonderful, amazing, fantastic, beautiful day!!! There are not enough words to describe how happy we were with how everything went. All the colleagues were amazing!!! everybody was so helpful so accommodating and made the day go so smoothly. The food was absolutely delicious… my guests are still talking about how yummy everything was. And the boat trip just topped everything off…. it was magical…. we travelled down the river with all the passers by waving and saying congratulations and telling us how lovely we looked… it was so special…. I’ll never forget it!
 We are so thankful to you all for making our day so perfect… we couldn’t have asked for anything more. We were just saying yesterday that we wanted to do it all over again…. please send our heartfelt thanks onto Rianne and everybody who was there they really helped to make it the most glorious day…. and thank you Michelle for all the organizing you did before hand, you are a star!” 

Big big thank you to you all from the new Mr and Mrs folorunso 

Onze bijzondere dag op een bijzondere locatie.

“Aan het eind van de Feestavond konden we zo naar de bruidssuite lopen. Heerlijk zo dichtbij en wat een ruime suite. Na het overheerlijke ontbijt was toch echt ‘onze dag’ afgelopen.”

LEES MEER

ELINE & HENK JAN

Wat een te gekke locatie!

“We liepen De Landgoederij binnen en waren gelijk verkocht. Wat een te gekke locatie! De uitstraling is erg mooi, een soort van boerderij met moderne elementen. De combinatie van robuuste balken en moderne elementen maakt deze locatie helemaal af.”

LEES MEER

LAURA & ANOUK

Na de openingsdans was niemand meer van die dansvloer af te slaan.

” Alle activiteiten op één locatie heeft ons heel veel rust op de dag bezorgd. Dat is dan ook echt één van de voordelen van De Landgoederij: door de diversiteit aan ruimtes is er altijd wel een ruimte die bij jullie en jullie ideeën past. En nog een laatste tip, vergeet die ‘netto danstijd’ niet 😉”

LEES MEER

MAAIKE & JEROEN PAUL

Lets celebrate love and dance on the table!

“Al voor het eten was het feest helemaal losgebarsten en de sfeer zoals wij hoopten; ontspannen en feestelijk! Een ideale start van ons diner dat overigens op zichzelf ook verrukkelijk was.”

LEES MEER

LAURA & ROELOF JAN

Van huwelijksaanzoek tot huwelijksdag, alles onder één dak.

“De medewerkers van De Landgoederij hadden in de voorgesprekken een heel goed beeld bij wat wij op onze huwelijksdag wilden en dat zie je terug op de dag zelf.

LEES MEER

TOM & RINSKE

We zouden ons niet een betere dag hebben kunnen voorstellen!

“Je viert niet alleen de liefde met z’n tweetjes, maar echt met iedereen die je lief is.”

LEES MEER

Ons professionele salesteam neemt u alle zorg uit handen en draagt zorg voor een onvergetelijke huwelijksdag. Bent u benieuwd hoe onze locatie er in het echt uit ziet? U bent van harte welkom om onze locatie te komen bezichtigen, wij geven u met plezier een rondleiding.

LOCATIE BEZICHTIGEN
FOODBOOK AANVRAGEN
Kom jij werken in ons evenemententeam?