Ervaring bruidspaar Tom & Rinske2018-02-27T15:38:08+01:00

TOM & RINSKE

We zouden ons niet een betere dag hebben kunnen voorstellen!

Op zaterdag 14 oktober was het dan zo ver; wij gingen trouwen! Tijdens een dag van de Open Toptrouwlocatie Route kwamen we langs bij De Landgoederij en Kasteel Cammingha en we waren gelijk verkocht; hier wilden we onze gehele dag vieren!

LOCATIE BEZICHTIGEN
“Je viert niet alleen de liefde met z’n tweetjes, maar echt met iedereen die je lief is.”

Tom & Rinske

Op een prachtige herfstdag, waarbij we het grote geluk hadden een warm nazomerweertje te treffen begon om 14.00u de ceremonie in Kasteel Cammingha. We kwamen aan in een mooi sloep vanaf de Kromme Rijn, nadat we daar eerst mooie foto’s hebben laten maken, en onze 60 daggasten stonden ons op te wachten vanaf de oever; een bijzonder moment. De ceremonie was in een prachtige klassieke zaal, met van die houten balken, hoge plafonds en grote ramen die uitkeken op het water. De broer van Tom hadden we aangesteld als BABS voor een dag, dus hij heeft de ceremonie gehouden en heeft ons ook getrouwd. Zijn twee dochters waren onze bruidsmeisjes die met bloemetjes strooiden. Na het uitspreken van onze persoonlijke geloften, het aanhoren van de mooie speeches en een lied gezongen door de moeder van Rinske konden we buiten naast het kasteel proosten op elkaar en de vrienden en familie om ons heen. Het was ideaal dat we zo flexibel konden zijn qua gebruik van ruimtes gedurende de dag, op basis van het weer. De hele dag was Marco ons aanspreekpunt vanuit de locatie, en hij heeft dit fantastisch gedaan! Alles was helemaal zoals we het wilden of werd als zodanig alsnog verzorgd.

Het diner vond plaats in de zaal De Hooiberg. We hadden gekozen voor shared dining waarbij iedereen aan ronde tafels lekker kon kletsen en hapjes kon delen van grote schalen. Per gang wisselden wij van tafel. We hoorden van vele gasten hoe bijzonder lekker ze het eten vonden. Ze waren verrast door de veelvoud en kwaliteit. Tijdens de borrel en het diner werd er nog meer gespeecht. Zulke mooie woorden worden er op zo’n dag uitgesproken, iets wat je normaal niet zo snel doet of hoort. Je viert niet alleen de liefde met z’n tweetjes, maar echt met iedereen die je lief is.

Ondertussen werden de feestgasten opgevangen in De Tapperij, waar het feest zou plaatsvinden. We wilden graag binnenkomen met een dans waarna het feest begon zonder dat we eerst nog een uur handjes moesten schudden. Een vriendin van Rinske heeft voor ons een choreografie bedacht op Uptown Funk van Bruno Mars. We zijn niet heel strak in pasjes uitvoeren, maar hadden het wel goed geoefend. We zijn die dag zo verrast door iedereen dat we het ook heel fijn vonden om onze gasten terug te verrassen met zo’n opening. Daarna startte het feest direct en konden we iedereen die nieuw was binnengekomen zelf gedag zeggen. Gedurende de avond konden gasten dansen, bijkomen aan de statafels of bijkletsen aan een van de tafeltjes ernaast. Het was zeer geslaagd en de mix aan muziek zorgde ervoor dat iedereen wel even op de dansvloer stond.

Om 01.00 uur was het tijd om afscheid te nemen en hebben we iedereen uitgezwaaid om vervolgens lekker terug naar het kasteel te lopen, waar we in een prachtig appartement hebben overnacht. In de ochtend deden we de gordijnen open en keken we uit op het plekje waar de dag eerder al onze gasten op ons te wachten stonden…

Het was voor ons een onvergetelijke dag, waarbij de locatie een unieke rol in heeft gespeeld. We zouden ons niet een betere dag hebben kunnen voorstellen!

Kom jij werken in ons evenemententeam?