Vergaderen zakelijk2022-06-02T10:17:56+02:00

ZAKELIJK

Vergaderen

Door de grote en kleine ruimtes, groene omgeving en uitstekende bereikbaarheid is De Landgoederij een unieke vergaderlocatie. Onze ruimtes zijn uitgerust met alle benodigde faciliteiten. Vergaderen in een bijzondere, historische ambiance? Dat kan in Kasteel Cammingha, dat direct naast De Landgoederij ligt.

VRAAG OFFERTE AAN
LOCATIE BEZICHTIGEN

ZAKELIJK

Vergaderarrangementen

Om gemakkelijk te vergaderen in een van de sfeervolle zalen van De Landgoederij hebben wij vergaderarrangementen samengesteld zodat het jullie aan niets ontbreekt. De vergadering kan tevens plaats vinden in Kasteel Cammingha. Voor meer informatie over de vergaderarrangementen klik hier. Speciale wensen? Vul het offerte formulier in en krijg z.s.m. een offerte op maat.

Locatiebook aanvragen

ZAKELIJK

Borrelarrangementen

Wilt u uw zakelijke jubileum, het vertrek van een collega of een succes vieren met een feestelijke borrel? Dan is het borrelarrangement wat u zoekt. Dit arrangement biedt de perfecte invulling voor zowel grote als kleine gezelschappen.

LOCATIEBOEK AANVRAGEN
“Perfecte locatie om met het team van Rabobank Utrecht te vergaderen en gelijk te kunnen lunchen! Super service!”

Pieter Henk, Rabobank

ZAKELIJK

Buiten vergaderen

Buiten vergaderen? Ja! Het is verfrissend en inspirerend. Wij verzorgen een unieke vergaderplek in de tuin van het landgoed, inclusief picknicktafels, love seats, fatboys en parasols en indien gewenst ook beamer, scherm, flip-over en wifi. De invulling van de F&B stemmen wij af op de mooie omgeving met een waterbuffet (bijvoorbeeld munt met verse limoen, sinaasappel met gember en rozemarijn, groene thee), vers landbrood, frisse gazpacho, salades en uiteraard ontbreken de verse sappen niet.

ZAKELIJK

Contact

Neem voor ons unieke ‘buiten-vergaderen’-arrangement contact met ons op en ervaar ook hoe inspirerend, productief en ontspannen vergaderen in de natuur kan zijn. Het arrangement is te reserveren vanaf 5 tot maximaal 25 personen. Indien de weersomstandigheden een vergadering in de buitenlucht niet toelaat reserveren wij een zaal voor u in Kasteel Cammingha of De Landgoederij.

ZAKELIJK

Vergaderbreaks

Het terrein van De Landgoederij leent zich uitstekend voor een (actieve) vergaderbreak. Maak een wandeling langs de Kromme Rijn, maak een tocht in de sloep of doe een ‘Energy Break’. Energy Breaks zijn activiteiten van 30 tot 45 minuten die een energyboost geven voor de rest van de middag, denk hierbij aan het bouwen van een reuzenkatapult of Megajenga.

ZAKELIJK

Sloep

Vergaderen óp het water? Dat is out-of-the-box denken! De sloep van De Landgoederij biedt plaats aan maximaal 20 personen. Een schipper vaart de boot voor en uiteraard horen daar picknickmanden met eten en drinken bij!

Kom jij werken in ons evenemententeam?