De Landgoederij2022-06-02T10:28:31+02:00

De Landgoederij

Sinds begin 2013 zijn De Beesde en Kasteel Cammingha in handen van Marco en Rob Peek van BHG (Brothers Horeca Groep). Zij hebben de locatie en het landgoed na een grondige renovatie een nieuwe naam gegeven: De Landgoederij. Het interieur is gemoderniseerd maar de sfeer van vroeger, de authenticiteit en de gezelligheid zijn bewaard gebleven.

VRAAG OFFERTE AAN

De ruimtes

DE DEEL

De Deel is een mooie, ruime zaal met boerderijbalken en een open haard. Een zaal die uniek is in haar soort; authentieke sfeer met een moderne inrichting, een sfeervolle ruimte en openslaande deuren naar een groot terras.

De Deel is de grootste zaal van De Landgoederij. De ruimte heeft een warme en sfeervolle uitstraling waarbij de open haard een echte eyecatcher is. De ruimte is geschikt voor een feestavond tot 350 personen, een congres en/of diner. De Deel heeft een gedeeltelijk overdekt terras van 400 m2, een ideale ruimte dus ook bij mooi weer. Tevens beschikt deze zaal over een basis geluidsset en een vaste bar.

DE TAPPERIJ

De Tapperij is een bijzondere ruimte waar industriële stijlkenmerken en materialen gecombineerd zijn met een huiselijke warme sfeer. Deze ruimte is zeer geschikt voor een gezellig samenzijn. Aan de wand van de Tapperij is een bijzonder bourgondisch kunstwerk bevestigd. Het is een knipoog naar vroeger, maar door de technieken en tijdsgeest van nu heeft het toch een moderne twist.

De Tapperij beschikt over een eigen toiletruimte en bar. Via De Tapperij heeft u toegang tot De Voorkamer, een kleinere zaal die ingezet kan worden als rustige ruimte wanneer in De Tapperij een feest plaatsvindt. De Tapperij kan gebruikt worden voor een gezelschap tot 200 personen.

De Tapperij en De Voorkamer zijn geschikt voor allerlei evenementen: een bruiloft, borrel, diner, receptie, zakelijk evenement of een feestavond, het kan allemaal! Door de eigen ingang, garderobe en bar zijn de mogelijkheden eindeloos.

DE HOOIBERG

De Hooiberg is een gezellige en sfeervolle ruimte voor intieme bijeenkomsten, recepties, diners en feesten voor gezelschappen tot maximaal 100 personen.

Zodra u via de hoofdentree De Landgoederij binnenkomt, treft u De Hooiberg direct aan uw rechterzijde. Deze sfeervolle ruimte is te gebruiken voor een ontvangst, een sfeervol diner, receptie, een intiem feest (huwelijk, kraamfeest, verjaardag) tot 100 personen. Ook is de ruimte perfect geschikt als vergaderlocatie in Bunnik. De ingebouwde open haard zorgt voor extra sfeer. De Hooiberg beschikt daarnaast over een eigen bar, een basis geluidsset en een deels overdekt terras.

DE BRINK

Het centrale ontmoetingspunt van De Landgoederij is De Brink. Deze ruimte bevindt zich tussen De Deel en De Tapperij en biedt plaats aan circa 90 gasten.

De Brink bevindt zich precies in het midden van de locatie en vormt een ideaal decor voor de ontvangst van uw gasten of als presentatieruimte voor de buffetten. Vanwege de ligging kan de ruimte goed gebruikt worden in combinatie met zowel De Deel als De Tapperij.

DE VOORKAMER

De Voorkamer is een intieme ruimte die zich bevindt aan de voorzijde van De Landgoederij. De Voorkamer heeft een eigen entree waardoor deze ruimte (samen met De Tapperij) los van de andere zalen ingezet kan worden.

In De Voorkamer kunt u terecht voor een feest of receptie met een gezelschap tot 70 personen. Ook kan de ruimte gebruikt worden als ontvangstruimte voor een feest of evenement of als ‘rustige ruimte’ in combinatie met een feest in de naastgelegen zaal De Tapperij. De Voorkamer beschikt over een vaste bar,  garderobe en basis geluidsset.

SLOEP

BUITENTERREIN

Kom jij werken in ons evenemententeam?