Locatie inspiratie2023-05-15T12:19:15+02:00

LOCATIE

Impressie ruimtes

Wanneer u De Landgoederij binnenkomt voelt u direct de warmte van onze locatie. Uw gasten worden hier ontvangen, en er is tevens een grote, vaste garderobe.

IK WIL DE LOCATIE BEZICHTIGEN!

DE DEEL

De grootste ruimte van de Landgoederij heeft een warme en sfeervolle uitstraling met een open haard als eyecatcher. Openslaande deuren verbinden de Deel met een groot terras met uitzicht op de kasteeltuin.

DE TAPPERIJ

Met een grote groep of klein gezelschap; in de Tapperij voelt het altijd vertrouwd door de huiselijke sfeer die met verschillende materialen en lichteffecten is gecreëerd. Deze ruimte is eenvoudig te combineren met de Voorkamer en ideaal om een sfeervol evenement te organiseren.

DE HOOIBERG

Een stoere open haard en stijlvolle bar zetten de toon in de Hooiberg. De typische hoekige vorm van de historische hooiberg zorgt voor een bijzondere sfeer en wist je dat deze ruimte zelfs een eigen (deels overdekt) terras heeft?

DE BRINK

Het centrale ontmoetingspunt van de Landgoederij is de Brink. Door de ligging, precies in het midden van de locatie, is het een ideale plek voor de ontvangst van gasten of als presentatieruimte van buffetten. Vanwege de ligging kan de ruimte goed gebruikt worden in combinatie met zowel de Deel als de Tapperij.

DE VOORKAMER

De Voorkamer is een intieme ruimte met een eigen entree, bar en garderobe, die zich bevindt aan de voorzijde van de boerderij van De Landgoederij. Een fijne, exclusieve plek om samen te komen en goed te combineren met de Tapperij.

DE ENTREE

In de Entree kunnen de gasten ontvangen worden en is er een garderobe.

DE KROMME RIJNZAAL

Authentiek, warm en stijlvol; dat is de Kromme Rijn zaal. Vanuit deze grootste ruimte op de eerste etage van het kasteel heb je een mooi uitzicht over de Kromme Rijn en de tuinen.

DE BEESDEZAAL

Op de begane grond bevindt zich deze sfeervolle, gewelfde ruimte met uitzicht op de kasteeltuin. Grenzend aan het water ligt een privéterras, zodat je exclusief kunt genieten.

DE TUINZAAL

De voormalige tuinmanswoning die in de 19e eeuw aan het kasteel is gebouwd, is herbestemd tot Tuinzaal. Deze ruimte met privéterras aan het water heeft uitzicht op de boerderij en de tuinen.

DE HOFKAMER

Op de tweede verdieping van het kasteel ligt deze knusse ruimte die uitermate geschikt is voor kleine gezelschappen.

DE JACHTKAMER

Ook de Jachtkamer ligt op de tweede verdieping van het kasteel. Net als de Hofkamer is deze sfeervolle ruimte geschikt voor kleine gezelschappen.

DE CAMER

Boven in Kasteel Cammingha vind u De Camer. Dit is een volledig ingericht appartement met woonverdieping en aparte luxe slaapkamer in de nok van het kasteel.

APPARTEMENT

Naast Kasteel Cammingha gelegen oude bakkershuisje is omgetoverd tot een sfeervol appartementje voor max. twee personen.

Kom jij werken in ons evenemententeam?