Sloep zakelijk2023-06-26T14:25:09+02:00

ZAKELIJK

Sloep

Vergaderen óp het water? Dat is out-of-the-box denken! De schipper vaart de boot, die plaats biedt aan maximaal 25 personen, voor en u kunt in een inspirerende omgeving overleggen. Voor picknickmanden met eten en drinken wordt uiteraard gezorgd!

VRAAG OFFERTE AAN
LOCATIE BEZICHTIGEN

Ons professionele salesteam neemt u alle zorg uit handen en draagt zorg voor een succesvolle vergadering op het water. Mocht u specifieke wensen hebben, kunt u dit bespreken met ons salesteam. Naast de offertes op maat biedt De Landgoederij ook aantrekkelijke zakelijke arrangementen.

ZAKELIJK

Contact

Neem voor een bijeenkomst op de sloep contact met ons op en ervaar ook hoe inspirerend, productief en ontspannen vergaderen op het water kan zijn. Indien de weersomstandigheden een buiten vergadering niet toelaat reserveren wij een zaal voor u in Kasteel Cammingha of De Landgoederij.

ZAKELIJK

Loungeboot

Een heerlijk een dagje onbezorgd varen, bij ons kan het! Ga lekker het water op tijdens bijvoorbeeld een teamuitje of relatiedag. Onze loungeboot biedt plaats als maximaal 12 personen en u kunt zelf varen. U heeft geen vaarbewijs nodig.

Bekijk meer informatie via de button. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

MEER INFORMATIE
VRAAG OFFERTE AAN
Kom jij werken in ons evenemententeam?