Ervaring bruidspaar2018-06-01T15:23:06+02:00

WILCO & LINDA

Het was dé dag voor ons!

In de zomer van 2016 bezochten we De Landgoederij voor de eerste keer. We hadden hiervoor een afspraak met Stefanie, die ons direct op ons gemak stelden. We merkten dat de klik er meteen was. Na meerdere locaties in de omgeving bezocht te hebben, sprong De Landgoederij er toch echt uit. De goede ontvangst tijdens ons eerste gesprek en de communicatie erna. We hadden gelijk een goed gevoel.

LOCATIE BEZICHTIGEN
“Wat hebben wij een fantastische dag beleefd, van het begin van de ontvangst voor kasteel Cammingha tot het knallende avondfeest in de zaal van de Deel. We hebben op en top genoten en hebben onze dag geheel zorgeloos kunnen beleven.”

Wilco & Linda

Tijdens de voorbereidingen zijn we erg goed begeleid en op de hoogte gehouden van alle mogelijkheden.  Niets was te veel gevraagd en alles was mogelijk. Dit maakte onze bruiloft uiteindelijk tot de dag zoals deze geworden is. Onze gasten hebben aangegeven dat alles rondom de bruiloft helemaal bij ons paste. Een mooi compliment aan De Landgoederij die dit mede mogelijk heeft gemaakt!

Op 3 juni 2017 was het voor ons zover; onze trouwdag. Ondanks het slechte weer dat voorspeld was, mochten we toch genieten van een mooie temperatuur en zelfs zonnestralen! Met Stefanie was afgesproken om voor het binnenplan te gaan, aangezien er flinke regenbuien zouden vallen de gehele middag. Maar niets was minder waar en we werden zelfs verrast dat alles toch buiten klaar was gezet. Wat een verrassing! Stefanie wist hoe graag we buiten wilden trouwen en last-minute is er samen met onze ceremoniemeesters besloten alles buiten op te stellen. Wat waren we blij!

We werden aan het begin van de middag door onze 36 daggasten ontvangen voor Kasteel Cammingha. Wat een entree! Daarna werden we door partymanager Michel hartelijk ontvangen. Onze ceremonie vond plaats onder het prieel voor het terras van De Deel. Wat gaf dit een intiem gevoel met onze daggasten, heel bijzonder.

Kom jij werken in ons evenemententeam?