Ervaring bruidspaar Eline & Henk Jan2018-02-27T15:36:29+01:00

ELINE & HENK JAN

Wat een te gekke locatie!

Voordat we de datum van onze trouwdag hadden vastgezet wilden we eerst een locatie boeken. Via internet hebben we gezocht naar een trouwlocatie die aan onze wensen zou voldoen. De Landgoederij was de enige die aan al onze wensen voldeed. Op een zaterdag (open trouwlocatiedag) zijn we bij De Landgoederij wezen kijken. We voelden ons gelijk thuis en vonden de zalen erg mooi. We zijn gelijk om tafel gegaan om te bespreken wat de mogelijkheden zijn en om een optie te zetten op 20 oktober 2017.

LOCATIE BEZICHTIGEN
“We liepen De Landgoederij binnen en waren gelijk verkocht. Wat een te gekke locatie! De uitstraling is erg mooi, een soort van boerderij met moderne elementen. De combinatie van robuuste balken en moderne elementen maakt deze locatie helemaal af.”

Eline & Henk Jan 

De keuze was dus eigenlijk snel gemaakt. We liepen De Landgoederij binnen en waren gelijk verkocht. Wat een te gekke locatie! De uitstraling is erg mooi, een soort van boerderij met moderne elementen. De combinatie van robuuste balken en moderne elementen maakt deze locatie helemaal af.

De keuze was dus eigenlijk snel gemaakt. We liepen De Landgoederij binnen en waren gelijk verkocht. Wat een te gekke locatie! De uitstraling is erg mooi, een soort van boerderij met moderne elementen. De combinatie van robuuste balken en moderne elementen maakt deze locatie helemaal af.

De communicatie met de locatiemanager verliep soepel. We zijn twee keer langs geweest om alles door te spreken. Welke ruimte onze voorkeur had en welke tafel indeling etc. Het fijne is dat ze erg meedenken met hoe jouw dag er uit komt te zien. Tijdens de rondleiding krijg je alle mogelijkheden van het terrein te zien. Wij hebben gekozen om in De Hooiberg te dineren en de feestavond was in De Deel. De Hooiberg is erg knus en gezellig, groot genoeg voor onze 25 daggasten. De Deel is een mooie open ruimte waarin veel tafels en stoelen kwijt kunnen. Wij hebben gekozen om de helft van de zaal vol te zetten met ronde tafels en de andere helft met statafels. We hebben 140 avondgasten uitgenodigd en dit paste heel erg goed!

20 oktober 2017, een dag om nooit meer te vergeten!
We kwamen aan bij De Landgoederij en mochten onze auto bij de ingang parkeren. Dan konden we nog even met onze auto showen als de gasten binnenkwamen. We werden heel hartelijk ontvangen en er werd gelijk met de ceremoniemeesters afgesproken hoe laat de bittergarnituur uitgeserveerd mocht worden. Het eten was mooi op tijd en heel erg lekker! Iedereen kreeg tegelijk het eten en het werd heet geserveerd, zodat iedereen zijn eten warm kon nuttigen. De feestavond was ook een groot succes! Achteraf hebben we veel complimenten gekregen omdat de gasten nooit zonder drinken zaten en het bier goed werd aangevuld als een glas half leeg was. Ook wij zijn erg tevreden over het verloop van de avond. Wij, als bruidspaar, werden steeds als eerste voorzien van eten/drinken. Daardoor voelden wij ons erg belangrijk. Ook kon je met al je vragen terecht bij de locatiemanager die de avond aanwezig was. Wij hebben op een gegeven moment aangegeven dat we meer stoelen wilden, omdat we zagen dat er veel mensen wilden gaan zitten. Binnen no time stonden er extra stoelen in de zaal.

Een gouden tip voor bruidsparen: kies De Landgoederij als locatie, dan weet je zeker dat jullie en jullie gasten het naar hun zin hebben!

Kom jij werken in ons evenemententeam?