Ervaring bruidspaar Maaike & Jeroen Paul2018-02-27T13:50:06+01:00

MAAIKE & JEROEN PAUL

Lets celebrate love and dance on the table!

Op vrijdag 25 augustus 2017 was het zover. Onze grote dag. Voorafgaand een jaar lang voorbereiden en intensief overleg met elkaar, de ceremoniemeesters en de experts van de Landgoederij. Want dat zijn het; experts. Dat bleek al in ons kennismakingsgesprek. Ze dachten pro-actief en kritisch mee maar hadden tegelijk oog en oor voor onze wensen. Voor ons gevoel de dienstverlening waar we naar op zoek waren.

LOCATIE BEZICHTIGEN
“Al voor het eten was het feest helemaal losgebarsten en de sfeer zoals wij hoopten; ontspannen en feestelijk! Een ideale start van ons diner dat overigens op zichzelf ook verrukkelijk was.”

Maaike & Jeroen Paul

Met vol vertrouwen dus op weg naar een groot feest. Het werd een stralende dag. Niet alleen omdat de zon volop scheen maar vooral omdat we onze vrienden en familie om ons heen hadden. En natuurlijk omdat wij onze liefde voor elkaar konden bezegelen.

We kozen ervoor om in de natuur te trouwen en vervolgens onze 60 daggasten per Londense Bus naar De Landgoederij te verplaatsen. Daar hadden we een heerlijk plekje op het grote terras in de zon met een hapje en drankje erbij. Er was ruimte voor ontspanning en voor het maken van de groepsfoto’s.

Vervolgens gingen we naar binnen voor het shared dining in “De Hooiberg”. Een heerlijke ruimte om knus en gezellig te eten. Maar niet voordat er een verrassingsoptreden was van een echte soulzangeres. Al voor het eten was het feest helemaal losgebarsten en de sfeer zoals wij hoopten; ontspannen en feestelijk! Een ideale start van ons diner dat overigens op zichzelf ook verrukkelijk was. We sloten af met taart die door onze eigen familie was gebakken.

Intussen stroomden de avondgasten, 150 in totaal, binnen in “De Deel”. Voor ons een ruimte die perfect aansloot, zowel qua inrichting als qua grootte, op onze wensen en behoeftes. Na onze “grande entree” en openingsdans barstte het feest los! De dansvloer heeft de hele avond vol gestaan en door de goede service hoefde niemand lang te wachten op zijn of haar drankje of hapje. Wij als bruidspaar hadden zelfs iemand aangewezen gekregen vanuit De Landgoederij die onze drankjes verzorgde! Dat is toch top?!

Na afloop uiteraard een zakje patat en net zoals bij ieder ander feestje deden wij met veel plezier als laatste het licht uit! Dan is het onze gouden tip om in de kamer in Kasteel Cammingha te blijven slapen. Van zo’n dag ben je helemaal gesloopt en is het fijn om op het terrein zelf in een heerlijke luxe kamer te mogen overnachten. De volgende ochtend hebben we genoten van een champagne-ontbijt en gingen we op een roze wolk terug naar huis.

“Let’s celebrate love and dance on the table!” was het thema van onze bruiloft. We wilden samen met onze vrienden en familie de liefde vieren, op een grootse, feestelijke wijze. Dat is gelukt!

Kom jij werken in ons evenemententeam?