Particulier2019-03-07T10:17:06+01:00

Particulier

Feestlocaties zijn er door het hele land, maar De Landgoederij is uniek door de sfeer van de boerderij, ligging aan het water, de culinaire mogelijkheden en het gastvrije team. Verjaardag, jubileum, receptie of feest? Het wordt onvergetelijk bij De Landgoederij!

BEKIJK MOGELIJKHEDEN
BEKIJK ONZE RUIMTES

PARTICULIER

Receptie & Borrel

Uw jubileum, verjaardag of promotie vieren met een feestelijke receptie? Ons gastvrije team heet u van harte welkom in een van onze sfeervolle ruimtes, op het terras of in de kasteeltuin.

BEKIJK MEER
CONTACT OPNEMEN

PARTICULIER

Brunch

Mooi gedekte lange tafels, een uitgebreid buffet en gastvrije service: een brunch bij De Landgoederij betekent genieten voor jong en oud!

BEKIJK MEER
CONTACT OPNEMEN

PARTICULIER

Feest

Het verzorgen van feesten en partijen doen wij met veel passie, kennis en plezier; een feestavond bij De Landgoederij staat garant voor een onvergetelijke beleving!

BEKIJK MEER
CONTACT OPNEMEN

PARTICULIER

Food

Een verjaardag, receptie of jubileum; het creatieve keukenteam van De Landgoederij maakt het feest compleet met een heerlijk buffet, diner of hapjes.

BEKIJK MEER
CONTACT OPNEMEN

PARTICULIER

Condoleance

De Landgoederij biedt de mogelijkheid tot het organiseren van een condoleance na een begrafenis of crematie. Wij bieden de gelegenheid om rustig na te praten en herinneringen op te halen met dierbaren in een sfeervolle ambiance.

BEKIJK MEER
CONTACT OPNEMEN

Ons professionele salesteam neemt u alle zorg uit handen en draagt zorg voor een succesvol event! Uiteraard kunnen wij alle ondersteuning verlenen m.b.t. techniek, entertainment en catering. Naast offertes op maat biedt De Landgoederij ook aantrekkelijke arrangementen. Neem nu contact op voor beschikbaarheid en een offerte, wij kijken uit naar uw komst.

VRAAG OFFERTE AAN
FOODBOOK AANVRAGEN
Kom jij werken in ons evenemententeam?