Receptie & Borrel particulier2022-03-28T12:26:59+02:00

PARTICULIER

Receptie & Borrel

Bent u 25 jaar getrouwd, heeft u een andere mooie leeftijd bereikt, bent u gepromoveerd of gaat u met pensioen? Een receptie is een perfecte manier om dit te vieren! De Landgoederij heeft sfeervolle ruimtes voor grote en kleine gezelschappen, voor zowel ’s avonds als overdag. Uiteraard is het bij mooi weer ook mogelijk uw receptie te houden op een van onze terrassen of in de tuin van Kasteel Cammingha.

VRAAG OFFERTE AAN
LOCATIE BEZICHTIGEN
“In februari heb ik mijn 50ste verjaardag bij De Landgoederij mogen vieren. Doordat alles tot in de puntjes was geregeld hebben wij een fantastisch feest gehad. Alle gasten hebben een prachtige avond gehad. Het personeel is zeer vriendelijk en komen graag weer terug!”

Dhr. van Bentum

De invulling van de hapjes kan geheel naar wens worden ingevuld; van een bescheiden borrel met passende hapjes tot een uitgebreid walking dinner. In ons foodbook leest u meer over alle culinaire mogelijkheden van onze chef Barry.

Een babyborrel of kraamfeest is de perfecte manier om met al uw vrienden en familie de geboorte van uw kindje te vieren. Geen drukte thuis, dus rust voor moeder en kind, maar een bijzonder feest waar alle zorg uit handen wordt genomen. Vraag onze collega’s gerust naar de mogelijkheden!

Kom jij werken in ons evenemententeam?