Wij zijn te zien in Married At First Sight

Vanaf 5 januari start het nieuwe seizoen van Married At First Sight op RTL4! Onze trouwlocatie was hierbij het decor voor de screendagen van het gloednieuwe (zesde) seizoen van het populaire programma.

Onder leiding van Carlo Boszhard en een team van experts, worden singles die elkaar nog nooit hebben gezien aan elkaar gematcht aan de hand van wetenschappelijk onderzoek. Om later in het seizoen met elkaar te gaan trouwen. Dit jaar is het zogenaamde ‘koppelsweekend’ is een nieuw element in het programma.

In de laatste week van het liefdesexperiment worden de stellen, onder begeleiding van de experts, aan elkaar voorgesteld tijdens dit speciale weekendje weg. Ze worden dan geconfronteerd met elkaars ervaringen en zoeken steun bij elkaar. De bedoeling is dat de stellen gaan nadenken over hun eindbeslissing een week later, waar ze moeten bepalen of ze getrouwd blijven of niet. De experts, maar ook de medekandidaten helpen elkaar om bij de finale de juiste keuze te maken.

Married at First Sight (MAFS) is vanaf 5 januari iedere maandag- en dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL4.

Bent u na het zien van deze aflevering enthousiast geworden over onze locatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

By |2021-03-11T12:01:54+01:00januari 5th, 2021|News, Uncategorized|
Kom jij werken in ons evenemententeam?