Vergaderlocatie omgeving Utrecht2022-05-18T14:41:54+02:00

Vergaderlocatie omgeving Utrecht

De Landgoederij is met Kasteel Cammingha dé unieke vergaderlocatie in omgeving Utrecht. Het is de ideale plek om te vergaderen in een landelijke, historische omgeving. Hier vergaderen betekent een moment van totale inspiratie, nieuwe ideeën en eventueel gezelligheid. Of u nu met een grote of kleine groep wilt vergaderen, wij bieden altijd een geschikte zaal voor uw gezelschap.

VRAAG OFFERTE AAN
LOCATIE BEZICHTIGEN

Uniek vergaderen in een kasteel

Een vergaderlocatie in omgeving Utrecht is extra inspirerend wanneer u gebruikmaakt van één van onze bijzondere panden. U kunt namelijk vergaderen in Kasteel Cammingha, een karakteristiek pand gevuld met veel historische elementen of in één van de grote karakteristieke zalen van De Landgoederij zelf. Een paar uur vergaderen is dan ook prima uit te houden op ons landgoed, want een heerlijke wandeling door de natuur tijdens uw pauze is zeker aan te raden.

Vergaderen in een landelijke omgeving

Vergaderen in omgeving Utrecht? Bij ons kunt u terecht voor diverse vergaderarrangementen terwijl u omringd wordt door een bijzonder mooie natuur. Deze landelijke omgeving leent zich perfect voor een inspirerend overleg op ons zonovergoten terras óf natuurlijk gewoon lekker overdekt. De mogelijkheden bij ons zijn oneindig, waardoor het zeker aantrekkelijk is om te vergaderen als liefhebber van rust en groen. De landelijke omgeving leent zich daarom ook perfect voor coaching sessies of mindfulness-trainingen.

Ideaal voor grote groepen en congressen

De Landgoederij, onze vergaderlocatie in omgeving Utrecht, leent zich perfect voor ieder type gezelschap. Onze diverse vergaderruimtes en terrassen zijn namelijk ingesteld op hele grote groepen (tot wel 350 personen), maar ook op de kleinere, intieme bijeenkomsten. Zo stellen wij sfeervolle vergaderzalen beschikbaar vanaf 10 personen en kunt u zelf aangeven wat hiervoor uw wensen en eisen zijn. Zo stellen wij de perfecte vergaderlocatie in Utrecht en omgeving samen, volledig op maat, inclusief catering, audio en visuele toevoegingen.

Gezond vergaderen in omgeving Utrecht

Om een productieve vergadering in stand te houden is er natuurlijk wel wat positieve energie nodig. Wij zorgen er daarom graag voor dat u tijdens het vergaderen in regio Utrecht bij ons volledig voorzien bent van gezonde gerechten, hapjes en dranken. Onze chefs bereiden met veel passie diverse heerlijke gerechten met het oog op de vitaliteit van onze gasten. Of het nu gaat om een volledig verzorgde lunch, brunch, borrel of diner, wij serveren graag de beste gerechten in een gezond jasje.

CONCEPT BEKIJKEN
CONTACT OPNEMEN

Vergaderen in regio Utrecht? Wij zijn voor iedereen goed bereikbaar!

Bij De Landgoederij bent u aan het juiste adres wanneer u opzoek bent naar een vergaderlocatie in de omgeving Utrecht, die voor iedereen goed te bereiken is. We bevinden ons in het midden van Nederland, waardoor men dankzij onze diverse aanrijroutes vanuit iedere provincie een minimale reistijd heeft. Het is daarom extra aantrekkelijk om klanten uit heel Nederland uit te nodigen om hier te komen vergaderen in omgeving Utrecht. We hebben voldoende gratis parkeergelegenheid voor al onze gasten.

Natuurlijk is het ook mogelijk om met het openbaar vervoer te komen. Vanaf het treinstation in Bunnik is het slechts 15 minuten lopen naar ons landgoed.

CONCEPT BEKIJKEN
CONTACT OPNEMEN

Ook vergaderen op een unieke vergaderlocatie in omgeving Utrecht?

Wilt u samen met uw personeel een bijzondere vergadering houden in regio Utrecht? Of wilt u een inspirerende sparsessie houden met klanten midden in de bosrijke omgeving van Midden-Nederland? Neem dan snel contact op met ons team. Wij bespreken graag uw wensen om tot een goed voorstel te komen.

Vraag hier uw offerte aan

Kom jij werken in ons evenemententeam?