Vergaderlocatie Bunnik2022-05-18T14:37:50+02:00

Unieke vergaderlocatie Bunnik

Wilt u inspiratie opdoen met collega’s of een middag naborrelen van een intensieve vergadering? Op onze vergaderlocatie in Bunnik bent u van harte welkom om in alle rust te sparren, te vergaderen of te borrelen. Wij verzorgen al jaren heerlijke bedrijfsdiners-, lunches en andere bijeenkomsten waarbij we volledig rekening houden met uw wensen. Ons landgoed beschikt over twee hele bijzondere vergaderlocaties in Bunnik, namelijk De Landgoederij én het historische Kasteel Cammingha.

VRAAG OFFERTE AAN
LOCATIE BEZICHTIGEN

Sfeervol vergaderen in De Landgoederij

De Landgoederij heeft een midden in de natuur gelegen landgoed met zonovergoten terras en een prachtig historisch pand dat de afgelopen jarig een volledige renovatie heeft ondergaan. Daar kunt u nu uniek vergaderen met klanten en collega’s. Deze bijzondere locatie heeft meerdere sfeervolle vergaderruimtes, geschikt voor diverse groepsgroottes waar u genoeg inspiratie en nieuwe ideeën op kunt doen. Aan een stijlvol interieur, trendy audiovisuele mogelijkheden en bourgondisch genieten absoluut geen gebrek.

Kasteel Cammingha: omringt door historie

Naast De Landgoederij kunt u voor een bijzondere vergaderlocatie in Bunnik ook terecht bij Kasteel Cammingha. Het is één van de historische parels uit de omgeving en u kunt er een vergaderruimte huren. In de verschillende zalen zijn nog veel authentieke elementen te zien, waardoor het zeer sfeervol aandoet en perfect geschikt is voor gezellige bijeenkomsten en vergaderingen.

Intiem vergaderen of samenkomen met een groot gezelschap

Onze vergaderlocatie in Bunnik heeft genoeg te bieden voor ieder type gezelschap en bijeenkomst. Zowel in De Landgoederij als in Kasteel Cammingha stellen we diverse vergaderruimtes beschikbaar met diverse capaciteit. Zo heeft u de mogelijkheid om intiem te vergaderen in een sfeervolle ruimte, geschikt voor 10 personen, maar kunt u ook terecht in één van onze grotere zalen waar u kunt vergaderen met 100 tot 300 personen.

Bijzondere ruimtes huren met verschillende capaciteit

Onze vergaderlocatie in Bunnik heeft de meest bijzondere ruimtes beschikbaar voor meetings, borrels, lunches, diners, presentaties en congressen. Iedere vergaderzaal heeft zijn eigen unieke stijl en charme. Met name dankzij het authentieke karakter krijgt vergaderen hier echt een nieuwe dimensie.

Onze stijlvolle vergaderruimtes:

Kasteel Cammingha

  • De Kromme Rijnzaal (20 tot 60 personen)
  • De Beesdezaal (18 tot 40 personen)
  • De Tuinzaal (10 tot 20 personen)
  • De Hofkamer (maximaal 10 personen)
  • De Jachtkamer (maximaal 12 personen)

De Landgoederij

  • De Deel (64 tot 350 personen)
  • De Tapperij (42 tot 175 personen)
  • De Hooiberg (23 tot 100 personen)
  • De Brink (90 personen)
  • De Voorkamer (45 tot 70 personen)
CONCEPT BEKIJKEN
CONTACT OPNEMEN

Optimale bereikbaarheid: vergaderlocatie Bunnik midden in Nederland

Bunnik ligt in een bijzonder mooie omgeving, midden in Nederland. Het dorp wordt omringd door prachtige natuur, authentieke gebouwen en historische kenmerken en is daardoor de ideale plek om samen te komen voor een inspirerende meeting. Zo behoort De Landgoederij ook tot één van de mooiste vergaderlocaties in Bunnik. Het is daarmee een zeer centraal gelegen punt in Midden-Nederland die voor iedereen goed bereikbaar is.

CONCEPT BEKIJKEN
CONTACT OPNEMEN

Een vergaderruimte reserveren bij onze vergaderlocatie in Bunnik? Neem nu contact op!

Wilt u direct één van onze mooie ruimtes reserveren? Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Vraag hier uw offerte aan

Kom jij werken in ons evenemententeam?