Vergaderen op het water2022-05-18T14:31:41+02:00

Vergaderen op het water

Heerlijk vergaderen op het water met collega’s of klanten? Of genieten van een gezellige bedrijfsborrel terwijl u over de rivier vaart? Wij komen graag in uw wensen tegemoet. Bunnik ligt prachtig tussen het groen, waar tevens diverse wateren samenkomen. Hierdoor is het de perfecte locatie om een bootvaart te maken met uw bedrijf. Ideaal voor een out-of-the-box vergadering op niveau. Wij faciliteren hiervoor een schipper en picknickmanden met eten en drinken, zodat u onbezorgd kunt vergaderen op onze boot.

VRAAG OFFERTE AAN
LOCATIE BEZICHTIGEN

Uniek vergaderen op een boot

Wij geven een nieuwe betekenis aan vergaderen op een boot, namelijk volledig verzorgd en voorzien van alle gemakken te midden van de bijzondere natuur nabij Bunnik. Vanuit onze unieke locatie stapt u in de boot, waar onze enthousiaste schipper u over de Kromme Rijn zal varen. Tijdens de tocht komt u langs de mooiste plekken van de omgeving, wat uiteraard als goede inspiratiebron dient voor een productieve vergadering.

Volledig gefaciliteerd varen

Vergaderen op het water op een speciale boot, van alle gemakken voorzien, inclusief eten en drinken én een schipper met kennis van de omgeving. Dat is pas uniek vergaderen. Daarnaast verzorgen we ook graag een picknickmand op maat. Eet en drinkt u bijvoorbeeld volledig vegan of heeft u andere specifieke wensen? Geef deze aan ons door en wij zorgen ervoor dat u volledig gefaciliteerd kunt varen over de Kromme Rijn.

Intiem vergaderen of gezellig borrelen

Welke ideeën u ook heeft om samen te komen met collega’s of klanten, wij bieden u een passende mogelijkheid. Uniek vergaderen op een boot kan bij ons voor 20 personen, maar ook voor 5 of 10 personen. Wij faciliteren een productieve vergadering, maar zetten ons ook graag in voor een gezellige bedrijfsborrel. Alles tot in de punten geregeld, daar bent u van verzekerd.

Goed bereikbare locatie in Midden-Nederland

Al varend vergaderen op het water met onze boot kan op slechts enkele kilometers bij u vandaan. Onze vergaderboot ligt namelijk heel gunstig in Midden-Nederland, nabij Utrecht, waardoor het zeer goed aan te rijden is vanaf iedere woonplaats. Daarnaast zijn wij ook zeker goed te bereiken met de trein en/of bus. Vanaf het treinstation in Bunnik wandelt u in slechts 15 minuten al naar onze locatie.

CONCEPT BEKIJKEN
CONTACT OPNEMEN

Geef uw speciale wensen aan ons door

Heeft u speciale wensen voor uw vergadering? Of wilt u uw bedrijfsborrel op bepaalde wijze aankleden? Wij deinzen zeker niet terug voor speciale verzoeken. Wat u ook wenst, ons team maakt het graag voor u in orde. U kunt deze wensen aan ons doorgeven middels het contactformulier wanneer u een offerte opvraagt.

CONCEPT BEKIJKEN
CONTACT OPNEMEN

Vergaderen op onze boot? Vraag direct een offerte aan!

De Kromme Rijn en alle prachtige omliggende natuur ontdekt u pas echt vanaf het water. Ook op het water vergaderen? Neem dan snel contact op met ons team. Wij zorgen ervoor dat het u tijdens de tocht aan niets ontbreekt.

Vraag hier uw offerte aan

Kom jij werken in ons evenemententeam?