Vergaderen op een landgoed2022-05-18T14:26:45+02:00

Sfeervol vergaderen op een landgoed

Een unieke locatie kan veel bijdragen aan een productieve meeting, vergaderen op een landgoed is dan ook een zeer goede keuze. Dit kunt u nu beleven bij De Landgoederij in Bunnik. Een fantastische locatie waar we u van alle gemakken zullen voorzien. We beschikken over diverse sfeervolle vergaderruimtes, geschikt van 10 tot wel 60 personen. Ideaal voor allerlei typen bijeenkomsten, zoals borrels, vergaderdiners, productieve sparsessies en lunches.

VRAAG OFFERTE AAN
LOCATIE BEZICHTIGEN

Midden in de natuur, midden in Nederland

Zoekt u een fijne en bereikbare plek om te vergaderen op een landgoed? De Landgoederij is een prachtig pand dat in 2013 volledig gerenoveerd is. Toch is het authentieke karakter en de rijke historie nog volledig bewaard gebleven. Dat staat garant voor het feit dat u hierdoor omringt door natuur, midden in Nederland kunt genieten van productieve vergaderingen. Het interieur ademt vernieuwing, maar tegelijkertijd ook een rijke historie. De onmiskenbare charme en gezelligheid zijn optimaal bewaard gebleven.

Uniek & makkelijk vindbare locatie

De locatie is heel eenvoudig te bereiken via de Nederlandse snelwegen en zo ook via het openbaar vervoer. Wanneer u de trein neemt richting het station van Bunnik, bent u nog slechts 15 minuten te voet onderweg naar De Landgoederij of Kasteel Cammingha.

Unieke vergaderruimtes vol charme

De Landgoederij stelt haar diverse vergaderruimtes beschikbaar voor allerlei gezelschappen. U kunt al terecht met 10 personen, maar wij bieden ook speciale zalen aan voor 60 personen. Deze uiteenlopende vergaderruimtes hebben ieder zo hun eigen charme om bijeen te komen en te vergaderen op een landgoed.

De Deel
Het echte boerderijgevoel met een fvleugje eigentijdse charme vindt u terug in De Deel. Dit is onze vergaderzaal met veel karakter, te danken aan de moderne inrichting gecombineerd met de houten balken en openslaande deuren naar buiten. Het is de grootste zaal met plek voor wel 350 personen. Ideaal om een vergadering of congres te houden en aansluitend een diner te organiseren. Ook in de zomer is op ons landgoed vergaderen in deze zaal fantastisch, want het overdekte terras is groot genoeg voor de grote gezelschappen.

De Tapperij
Vergaderen op een landgoed in een multifunctionele ruimte waar industriële stijlkenmerken samenkomen met een huiselijke sfeer, dat is De Tapperij. Een vergaderzaal geschikt voor een bourgondische meeting, een sparsessie, congres of vergadering tot wel 200 personen. Vanwege de sfeer en het aantal vierkante meters is deze zaal ook erg geschikt voor een bedrijfsborrel of diner.

De Hooiberg
Wilt u samen met collega’s of klanten intiem op een landgoed vergaderen? Dan is De Hooiberg de perfecte ruimte voor u en uw gezelschap. U bereikt de ruimte via de hoofdentree van De Landgoederij, direct aan uw rechterhand. De plek is geschikt voor 100 personen en heeft een unieke sfeer mede dankzij de ingebouwde openhaard, audiovisuele technieken en een overdekt terras.

De Brink
Vergaderen op een landgoed met een klein- tot middelgroot gezelschap is hier perfect mogelijk in De Brink. Deze zaal biedt plaats tot maximaal 90 personen en kenmerkt de ideale locatie voor presentaties en buffetten. Daarnaast is het ook mogelijk om deze ruimte in combinatie te gebruiken met zowel De Deel als De Tapperij, ideaal voor de grotere (bedrijfs)feesten.

De Voorkamer
De ideale ruimte voor de kleine vergaderingen of een intieme bijeenkomst is De Voorkamer. Hier heeft u de ruimte om met wel 70 personen te vergaderen of een borrel te organiseren. Deze ruimte beschikt over een bar, een garderobe en audiovisuele producten, zodat u presentaties kunt houden.

CONCEPT BEKIJKEN
CONTACT OPNEMEN

Ook op ons landgoed vergaderen? Reserveer hier uw ruimte!

Kom jij werken in ons evenemententeam?