Vergaderen in een kasteel2022-05-18T13:54:57+02:00

Vergaderen in een kasteel

Op een unieke locatie bijeenkomen met collega’s en klanten? Bijzonder vergaderen in een kasteel doet u bij Kasteel Cammingha, ideaal gelegen in Midden-Nederland. Wij bieden u vier prachtige ruimtes om te sparren, te lunchen (of dineren), te borrelen of gewoon gezellig samen te komen. Iedere ruimte heeft zo zijn eigen charme, waardoor het kasteel perfect is voor iedere gelegenheid.

VRAAG OFFERTE AAN
LOCATIE BEZICHTIGEN

Uniek vergaderen op een bijzondere locatie

Vergaderen in Kasteel Cammingha betekent samenkomen op een bijzonder erfgoed met een rijke geschiedenis. Het kasteel op het erf, oorspronkelijk Kasteel Beesde en nu Kasteel Cammingha, is gebouwd rond 1395. Het diende toen als versterking van een ander landgoed: de Niënhof in Bunnik.

Door de jaren heen is het kasteel door verschillende eigenaren en bewoners uitgebreid tot het prachtige monument wat het nu is. Via een aantal overervingen en huwelijken kwam het kasteel in 1707 in handen van Wytze van Cammingha, die zijn naam aan het kasteel gaf.

De perfecte locatie in Midden-Nederland

In het mooie Bunnik, een klein idyllisch dorp nabij Utrecht, staat Kasteel Cammingha. Dé ultieme plek om uniek te vergaderen in een kasteel. Het is een ideale locatie om samen te komen met partners, collega’s en klanten door heel Nederland. De plek is perfect aan te rijden via de snelwegen, maar ook met het openbaar vervoer is het zeer goed te bereiken. Bijzonder vergaderen in een kasteel in Midden-Nederland, dat doet u hier.

Volledig verzorgde vergaderruimtes huren

Het kasteel biedt volledig verzorgde ruimtes om uw vergaderingen te houden. Hiervoor hebben we 4 diverse mogelijkheden, verschillend van capaciteit en mogelijkheden voor diverse groepsgroottes.

De Kromme Rijnzaal
Voor een vergadering in ons kasteel of in combinatie met diner, kunnen wij in de Kromme Rijnzaal wel 20 tot 60 personen kwijt. Deze bijzondere zaal herbergt prachtige historische invloeden, waardoor er een prettige en charmante sfeer heerst.

De Beesdezaal
De Beesdezaal is met haar prachtige rondingen en sfeervolle aankleding één van onze beste zalen voor allerlei gelegenheden. Zo ook voor het vergaderen in een kasteel in Midden-Nederland. De zaal biedt ruimte voor 18 tot 40 personen en is ook ideaal geschikt voor een sfeervol bedrijfsdiner of borrel.

De Tuinzaal
Een strakke en toch zeer sfeervolle zaal met veel lichtinval, dat is onze Tuinzaal. Hier kunt u productief vergaderen terwijl u geïnspireerd wordt door onze bijzondere tuin. Vergaderen bij Kasteel Cammingha in deze zaal kan al vanaf 10 tot 20 personen.

De Hofkamer
De kleinste ruimte om in te vergaderen bij Kasteel Cammingha is De Hofkamer. Een bijzonder mooie zaal met veel sfeer en genoeg ruimte voor een intieme meeting met 10 tot 20 personen.

De Jachtkamer
Vergaderen in een kasteel in Midden-Nederland met een klein gezelschap? De Jachtkamer is de aangewezen plek. Hier kunt u onbezorgd vergaderen met maximaal 12 personen.

CONCEPT BEKIJKEN
CONTACT OPNEMEN

Vergaderen in Kasteel Cammingha met onbeperkte faciliteiten

Onbezorgd vergaderen betekent bij Kasteel Cammingha ook echt onbezorgd. Wij verzorgen namelijk complete lunches, borrels en koffiemomenten bij uw vergadering. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van audiovisuele technieken en zorgen wij ervoor dat alles tot in de punten geregeld is. Heeft u zelf voorkeuren? Geef deze dan door aan ons team en wij zorgen ervoor dat alles voorspoedig verloopt op het moment van vergaderen.

CONCEPT BEKIJKEN
CONTACT OPNEMEN

Uniek vergaderen in Midden-Nederland? Kies voor Kasteel Cammingha!

Wij ontvangen u en uw gezelschap graag in ons kasteel voor een productieve vergadering of een sfeervolle bedrijfsborrel. Neem contact met ons voor al uw vragen of vraag direct een offerte aan.

Geef uw wensen op via dit formulier

Kom jij werken in ons evenemententeam?