Unieke evenementenlocatie2022-05-18T14:49:24+02:00

Unieke evenementenlocatie

Een zeer centraal gelegen, unieke evenementenlocatie, dat is De Landgoederij. In Bunnik, een gezellig dorp, omringt door bossen en wateren, heeft u de mogelijkheid om uw gasten te verrassen met een bijzondere plek om samen te komen. In onze prachtige authentieke gebouwen ontvangen wij u graag voor een bijzondere bruiloft, vergadering, personeelsfeest, jubileum of andere bijzondere gelegenheid.

VRAAG OFFERTE AAN
LOCATIE BEZICHTIGEN

Wij zijn benoemd tot dé top trouwlocatie van 2022

Uw bruiloft vieren op de meest unieke evenementenlocatie van 2022? Dan bent u bij De Landgoederij aan het perfecte adres. Met trots mogen wij aan u mededelen dat wij benoemd zijn tot dé top trouwlocatie van 2022.

Dankzij onze prachtige ligging aan de Kromme Rijn kunt u met de bruidssloep een bijzondere entree maken op uw bruiloft bij ons kasteel. U vaart langs de prachtige natuur die onze omgeving zo rijk is, wat een zeer romantische ervaring is. Daarbij heeft onze kasteeltuin een magnifieke uitstraling welke fungeert als het ideale decor voor ultieme romantiek tijdens uw trouwerij.

Unieke evenementenlocatie voor bedrijfsuitjes

In het mooie Bunnik, een klein idyllisch dorp nabij Utrecht, staat Kasteel Cammingha. Dé ultieme plek om uniek te vergaderen in een kasteel. Het is een ideale locatie om samen te komen met partners, collega’s en klanten door heel Nederland. De plek is perfect aan te rijden via de snelwegen, maar ook met het openbaar vervoer is het zeer goed te bereiken. Bijzonder vergaderen in een kasteel in Midden-Nederland, dat doet u hier.

Vergaderen op een inspirerende evenementenlocatie

Zakelijk vergaderen in een kasteeltuin, op een zonovergoten terras langs de Kromme Rijn of in één van onze bijzonder authentieke vergaderzalen? De Landgoederij en Kasteel Cammingha bieden de uitstekende gelegenheid om uw bijeenkomst op een inspirerende locatie te houden. In beide gebouwen bieden we de mogelijkheid aan zowel kleine groepen tot grote groepen echter is Kasteel Cammingha meer geschikt voor kleine bijeenkomsten tot 60 personen.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om gezellig met collega’s te vergaderen in onze sloep welke geschikt is voor wel 20 personen. Hierbij verzorgen wij alles, van schipper tot picknickmand en lekkere drankjes. Alles om u en uw collega’s volledig te ontzorgen, zodat u een productieve vergadering kunt houden. Uiteraard is de sloep ook geschikt als unieke evenementenlocatie voor een gezellige bedrijfsborrel.

De lekkerste foodconcepten van Midden-Nederland

Ons keukenteam, onder leiding van chef Henri, maakt van iedere gelegenheid een feestje met de lekkerste foodconcepten. We matchen de lekkernijen helemaal met het door u gereserveerde event. Een bruiloft met aansluitend een 7 gangen-diner? Een babyshower met gezonde high tea? Of een landelijke broodjeslunch? Wij maken het mogelijk. Vragen over deze mogelijkheden? Vraag hier ons foodbook aan.

CONCEPT BEKIJKEN
CONTACT OPNEMEN

De unieke evenementenlocatie waar u volledig wordt ontzorgd

Komt u heerlijk feest vieren bij De Landgoederij, dan zorgen wij ervoor dat het u en uw gezelschap aan niets ontbreekt. Ons team bestaat uit gedreven horeca- en hospitality mensen die exact weten hoe ze u in de watten moeten leggen. Zowel op het gebied van heerlijke gerechten als gastvrijheid tillen we uw bijeenkomst graag naar een hoger level, zodat u optimaal kunt genieten van uw dag.

CONCEPT BEKIJKEN
CONTACT OPNEMEN

Onze unieke evenementenlocatie boeken voor uw feest?

Wij zorgen ervoor dat uw mooie dag tot in de punten verzorgd wordt door een enthousiast team. Vraag ons naar de mogelijkheden door uw wensen aan ons door te geven. Dit kan door ons contactformulier in te vullen of telefonisch alles met ons door te spreken.

Geef uw wensen op via dit formulier

Kom jij werken in ons evenemententeam?