Relatiedag2022-05-18T14:05:18+02:00

Relatiedag

Het organiseren van een relatiedag staat volledig in het teken van goede contacten, doeltreffende meetings en het creëren- en behouden van ambassadeurs van uw onderneming. Connecties staan hierbij centraal en daarom organiseren wij deze dag graag tot in detail voor u. Van culinaire foodconcepten tot een sfeervol decor. Alles voor de bevordering van een jarenlange samenwerking gebaseerd op vertrouwen en gezamenlijke missies.

VRAAG OFFERTE AAN
LOCATIE BEZICHTIGEN

De mooiste locatie voor een doeltreffende relatiedag

Dat een bijzonder mooie locatie alleen maar kan bijdragen aan het positieve effect van een relatiedag, dat is één ding wat zeker is. Zowel De Landgoederij zelf als ons bijzondere Kasteel Cammingha bieden het ideale decor voor een fantastisch evenement. Daarnaast bevinden we ons te midden van een prachtige natuur en natuurlijk de Kromme Rijn, aan een warme, landelijke sfeer dus geen gebrek. Inspiratie en gezelligheid in overvloed, is wat we vaak horen na wederom een geslaagde klantendag.

Een klantendag waar goed contact voorop staat

 

Tijdens iedere klantendag is het belangrijk dat de hoofdmode van het evenement ligt op het goede contact met relaties en het creëren en behouden van ambassadeurs. Daarom is het des te essentiëler om leuke activiteiten toe te voegen aan de relatiedag om dat extra te bevorderen. Ons team organiseert deze dagen al jaren en denkt graag met u mee over mogelijke activiteiten en de invulling van de dag. Leuke spellen, goed samenwerken, indrukwekkende presentaties en eventueel een gezellige borrel, wij organiseren alles, zodat u allen kunt genieten van een onvergetelijke ervaring.

Een vergaderarrangement op maat

Welke voorkeuren u ook heeft voor een relatiedag, wij denken graag mee op alle fronten. Zo kunt u terecht met wel 300 tot 400 personen in meerdere grote vergaderzalen bij De Landgoederij, maar organiseren we ook graag intieme bijeenkomsten met maximaal 60 personen in Kasteel Cammingha. Voor zomerse activiteiten kunt u ook gebruikmaken van ons geweldige terras of de romantische kasteeltuin, die beide fungeren als het ultieme decor voor een effectief samenkomen met klanten en collega’s. Een vergaderarrangement op maat voor een ultieme ervaring.

CONCEPT BEKIJKEN
CONTACT OPNEMEN

Volledig ontzorgd inclusief culinaire hoogstandjes

Tijdens een klantendag staat er een groot team voor u klaar om alles in goede banen te leiden. Zo staat onze chef paraat om de lekkerste landelijke gerechten te bereiden voor u en uw klanten, maar biedt de rest van het team graag ondersteuning bij de op- en afbouw van het door u geprefereerde decor. Een relatiedag moet volgens ons in het teken van ontspanning staan, daarom ontzorgen wij u graag. Van culinaire hoogstandjes tot een volledig aangeklede gelegenheid.

CONCEPT BEKIJKEN
CONTACT OPNEMEN

Uw relatiedag laten organiseren door ons? Vraag naar de mogelijkheden!

Wilt u uw klanten op een ontspannen manier ontmoeten in een bijzondere omgeving? Effectief samenkomen en tegelijkertijd genieten van een volledig verzorgd arrangement? Laat ons alles uit handen nemen. Vraag ons direct naar de mogelijkheden door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 030-2040542.

Kom jij werken in ons evenemententeam?