Personeelsfeest of jubileum met kids2022-06-02T10:37:56+02:00

Zomers

Personeelsfeest of jubileum met kids!

Een unieke invulling van uw personeelsfeest of relatiedag?
Nodig uw personeel of relaties uit om te komen met het hele gezin! Wij stellen voor u een programma samen, geheel op maat en op basis van uw wensen. Onze locatie en het outdoorterrein lenen zich perfect voor een actief programma voor jong & oud!

Uw dag zou er als volgt uit kunnen zien:
Uw gasten worden ontvangen met een feestelijke cocktail en de kinderen met een kindercocktail waarna zij verschillende activiteiten of workshops kunnen doen zoals:

► Sieradenworkshop
► Cocktail en limonade proeverij
► DJ workshop
► Race simulatoren
► Stormbaan
► Photobooth met photo props

Tijdens de activiteiten kunnen er bij verschillende foodstands of foodtrucks hapjes worden gehaald. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke barbecue, buffet of walking dinner.

Voor een landelijk uitzendbureau mocht De Landgoederij het jubileumfeest verzorgen. 300 gasten (volwassenen en kinderen) genoten deze feestelijke dag van een walking dinner in combinatie met allerlei indoor en outdoor activiteiten, workshops voor jong en oud en entertainment.

“Het was een geweldig feest. Juist doordat onze collega’s en relaties hun partner en kinderen mee mochten nemen. De kinderen hebben het nu nog over de DJ workshop! Grote dank aan het team van De Landgoederij!” UBN Uitzendbureau

Zelf een relatiedag met kids organiseren bij De Landgoederij? Wij stellen graag een compeet programma voor u samen!

Neem contact op met de sales:

    Kom jij werken in ons evenemententeam?