Nieuw concept: Healthy Meeting

Healthy Meeting
Al gehoord van de healthy meetings trend? Met een gezonde levensstijl op het werk zijn u en uw collega’s productiever, efficiënter, en minder vaak ziek. Want als u gezond bent zit u lekkerder in uw vel en dat straalt u ook weer uit naar uw omgeving!

Met het voorjaar voor de deur; is het tijd voor frisse ideeën en het plannen van vergaderingen, daarom bieden wij de mogelijkheid voor een Healthy Meeting. Tijdens de Healthy Meeting kan er staand worden vergaderd. Staand vergaderen is gezonder en efficiënter, het kan maar liefst 34% schelen in de tijd! Als je zit, een passieve houding, dan vindt een brein het maar moeilijk om wel actief te moeten zijn.

Langere tijd staand vergaderen kan intensief zijn, deelnemers kunnen het dan zeker waarderen als er een leuke break met activiteit in bij zit. Maak bijvoorbeeld ruimte in je hoofd tijdens een korte yoga-sessie, mindfullness workshop of  geniet van de frisse buitenlucht tijdens een wandeling langs de Kromme-Rijn.  Naast de gezonde activiteiten bieden wij ook een bewuste snacks en een speciale gezonde lunch met powerfood en juices.

By |2021-03-11T12:01:58+01:00februari 13th, 2018|Uncategorized|
Kom jij werken in ons evenemententeam?