Maatregelen2021-09-24T11:57:25+02:00

DE LANDGOEDERIJ

Maatregelen vanaf 25 september

Je bent van harte welkom bij De Landgoederij! Vanaf 25 september 2021 mag er weer een stuk meer, de maatregelen worden versoepeld! Wat mag en kan er vanaf 25 september allemaal bij De Landgoederij? Hieronder vindt u alle vragen én antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op via [email protected] of 030-2040542.

Algemeen

Wanneer zijn jullie geopend?
Onze locatie is enkel geopend op afspraak en voor besloten bijeenkomsten.
Aan welke richtlijnen moet ik mij houden?
Door de overheid en het RIVM zijn regels opgesteld die wij hanteren op de locatie. Als u het pand betreedt gaat u ermee akkoord dat u uzelf houdt aan deze regels.
Hoe gaan jullie om met de 1,5 meter afstand?
De 1,5 meter afstand is komen te vervallen.

Evenementen

Is het mogelijk om evenementen te organiseren zonder 1,5 meter afstand?
Jazeker, dat is mogelijk wanneer alle bezoekers bij binnenkomst een goedgekeurd toegangsbewijs kunnen tonen. Van belang is dat de organisator van het evenement verantwoordelijk is voor het doen of toezien op de toegangscontrole.
Welke toegangsbewijzen zijn mogelijk?
U kunt een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs tonen middels de De CoronaCheck-app van de overheid. U kunt zich laten testen via testenvoortoegang.org.

Hygiene

Hoe gaan jullie om met de hygiëne van jullie medewerkers?
Wij passen de maximale bedrijfshygiëne toe, indien gewenst kunt u bij een van onze medewerkers inzage in de logboeken vragen. Daarnaast is ons team voorzien van hygiënische hulpmiddelen (zoals handschoenen voor het keukenteam), wassen zij elke 30 minuten hun handen en worden de ruimtes, tafels en stoelen gereinigd wanneer de gasten weggaan.
Welke hygiëneregels gelden er voor mijn gasten?
Wij verzoeken iedereen om bij de entree en bij een toiletbezoek de handen te wassen/desinfecteren met de daarvoor beschikbaar gestelde middelen.
Blijft het mogelijk om de toiletten te gebruiken?
Voor alle toiletten zijn markeringen aangebracht op de vloer, zo kan er veilig worden gewacht. Een deel van de urinoirs is buiten gebruik, om te voorkomen dat gasten te dicht bij elkaar komen. Daarnaast is de frequentie van het schoonmaken verhoogd, hygiëne gaat boven alles!
Hoe gaan jullie om met de hygiëne van de ruimtes?
Meerdere keren per dag worden alle tafels, stoelen en andere oppervlaktes gereinigd. Daarnaast staan er in elke ruimte genoeg handgelflacons en worden de prullenbakken meerdere keren per dag geleegd.

Gezondheid

Hoe weten jullie of jullie werknemers gezond zijn?
Voor onze medewerkers geldt dat wanneer zij klachten hebben, zij zich laten testen en/of thuisblijven.
Hoe weten jullie of alle gasten gezond zijn?
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en vragen onze gasten dit ook doen. Een van deze maatregelen is: thuisblijven bij klachten.

Contact opnemen

  Bezoekadres
  De Landgoederij
  Camminghalaan 30
  3981 GH BUNNIK

  030-2040542
  [email protected]

  Routebeschrijving

  Postadres
  De Landgoederij
  Postbus 56
  3980 CB Bunnik

  BTW nummer: NL852538133B01

  Kom jij werken in ons evenemententeam?