Leveranciers2023-06-29T10:27:08+02:00

TROUWEN

Onze leveranciers

Naast de algemene invulling biedt De Landgoederij veel aanvullende mogelijkheden om van uw bruiloft, jubilea of feest een geweldige dag en beleving te maken! hieronder vind u de verschillende bedrijven met alle informatie over de producten van onze leveranciers waarmee samenwerken. Samen maken wij jullie dag tot een succes!

FOTOGRAAF

Alvafotografie

Wil je originele en spontane bruidsfotografie? Een ervaren en enthousiaste trouwfotograaf? De emotiefotograaf Alvafotografie laat je graag inspireren!

WEBSITE

FOTOGRAAF

Trouwen met Thomas

Bruidsfotografie met creatieve ideeën en een scherpe blik op emotionele momenten.

WEBSITE

ARTIESTEN, BEELD & GELUID

Timeless Events

Een muzikaal, dynamische feestavond waarbij je je nergens druk om hoeft maken. Waar alles van tevoren tot in de puntjes geregeld is. Wij zorgen daarvoor en adviseren je aan de hand van jouw wensen.

WEBSITE

Pianist

The Dutch Pianist

Gijs is een Nederlandse pianist, componist en muziekproducer. Toen hij drie jaar was begon hij zichzelf piano te leren spelen en op zijn tiende begon hij met het componeren van muziek. In 2007 studeerde hij cum laude af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht met als afstudeerrichting Compositie voor de Media, een opleiding gericht op het schrijven van film- en theatermuziek. Gijs treedt op in het binnen- en buitenland als solo pianist en als begeleider van artiesten.

WEBSITE

DECORATIE

Tjarda Stip Styling

Een onvergetelijke trouwdag is een sprankelende trouwdag! Goede styling van de huwelijksceremonie, de trouw- en/of feestlocatie maken je bruiloft helemaal compleet. Met mijn ervaring, de setting van de dag én de persoonlijke inbreng van jullie als bruidspaar kan ik de perfecte sfeer creëren.

WEBSITE

ARTIESTEN, BEELD& GELUID

De vriendelijke Dj’s

Wij gaan voor de hoogste kwaliteit in beeld, licht en geluid maar vooral in DJ’s!

WEBSITE

ACTIVITEITEN

Fotoboothfabriek

Met een Fotobooth op jullie bruiloft leg je herinneringen voor eeuwig vast.

Wij hebben onder andere:

  • De Magic Mirror
  • De Fotopaal
  • Het Fotohokje
  • De VW-Fotobooth
  • En meer…

Met een uniek ontworpen fotostrip en een gastenboek om ze in te plakken is een Fotobooth gegarandeerd een aanwinst voor jullie bruiloft.

WEBSITE

ACTIVITEITEN

Koffie fiets

Vanuit deze karakteristieke bakfiets bereidt de barista jouw verse espresso, cappuccino en latte macchiato. De koffiefiets is in te zetten op iedere gewenste locatie. Vanuit Houten vervoeren Freek en Djofre de bakfietsen door heel Europa! Aangekleed in Italiaanse sferen is deze eyecatcher écht een toegevoegde waarde op jouw feest. Proef de heerlijke koffie van de Koffiefiets. Gemaakt met passie en aandacht.

WEBSITE

Visagie

Indah Visagie

Indah Visagie

Mijn passie is een bruid zich nog mooier en specialer te laten voelen! Je kunt bij mij terecht voor een compleet Bruidsarrangement, ook voor je gasten is een Feestlook mogelijk.

Stralend jezelf zijn op je trouwdag daar zorg ik voor!

WEBSITE

DECORATIE

XL Letters

De sfeervolste lichtletters van Nederland!

Met 100% beschikbaarheid, Landelijke dekking in Nederland en België , is elke combinatie mogelijk. Combineer met letters, cijfers en tekens.

Verplaats en gebruik de lichtletters zoveel als je wilt. Daarbij kan je ze zowel los op de grond plaatsen, als ophangen aan de ophangogen aan de achterkant. Als het avondfeest begint, dan kunnen desgewenst de warm witte LEDs weer gedimd worden!

WEBSITE

Ons professionele salesteam neemt u alle zorg uit handen en draagt zorg voor een onvergetelijke huwelijksdag. U bent van harte welkom om onze locatie te komen bezichtigen, wij geven u met plezier een rondleiding.

LOCATIE BEZICHTIGEN
Kom jij werken in ons evenemententeam?