Kasteel Feestlocatie2022-05-18T14:07:21+02:00

Feest kasteel

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een aankomend feest? Kasteel Cammingha is de uitgelezen kasteel feestlocatie voor uw bruiloft, bedrijfsborrel, jubileum, gala of verjaardag. Wij stellen verschillende authentieke zalen beschikbaar met bijzondere charme, geschikt voor de leukste gelegenheden. Ons team zorgt ervoor dat alles tot in de punten geregeld is en u volledig wordt ontzorgd op die speciale dag.

VRAAG OFFERTE AAN
LOCATIE BEZICHTIGEN

Een sprookjesachtig kasteel als feestlocatie

Feest in Kasteel Cammingha heeft een sprookjesachtig karakter. Niet alleen is de architectuur van het pand zeer opvallend, maar geven ook de diverse authentieke zalen een bijzonder warme sfeer aan iedere gelegenheid. Door de jaren heen is het kasteel door verschillende eigenaren vormgegeven tot het bijzondere monument dat het vandaag de dag is. Dit komt prachtig naar voren in de talloze historische details en elementen, wat kasteel evenementen plannen bij ons juist zo uniek maakt.

Trouwen bij Kasteel Cammingha

Ons kasteel als evenementenlocatie voor uw bruiloft? Dat wordt een bijzonder romantisch avontuur! Op die bijzondere dag heeft u het hele kasteel inclusief prachtige kasteeltuin geheel voor uzelf en uw gasten. Trouwen op een unieke locatie, in authentieke en historische sferen, waarbij u volledig ontzorgd wordt en kunt genieten van zeer smaakvolle hapjes en drankjes? Dat en nog veel meer ervaart u wanneer u kiest voor ons kasteel als feestlocatie.

Combineer binnen en buiten

Voor een bijzondere gelegenheid in de lente of de zomer is feest in Kasteel Cammingha helemaal weggelegd. Onze stijlvolle kasteeltuin biedt ruimte voor al uw gasten, maar uiteraard is het mogelijk om binnen en buiten met elkaar te combineren. Zo kunt u het hele kasteel afhuren, maar kunt u ook verschillende kleine zalen huren voor een intiem samenkomen. Wij verzorgen een feestelijk decor voor uw bijzondere gelegenheid en zorgen ervoor dat u van alle gemakken bent voorzien.

Compleet verzorgde kasteel evenementen

Wat u ook in gedachten heeft, bij een kasteel feestlocatie wordt er aan alles gedacht. Wanneer u contact opneemt voor het reserveren van ons kasteel als evenementenlocatie bespreken wij alle wensen van A tot Z door. Van speciaal decor tot de lekkerste gerechtjes, wij denken in alles met u mee.

Dat doen we niet alleen tijdens het organiseren van uw feest, maar ook tijdens de gelegenheid zorgen we dat het u aan niets ontbreekt. Wij nemen de complete organisatie en verzorging op ons, zodat u zich enkel hoeft te focussen op het genieten van uw bijzondere dag.

CONCEPT BEKIJKEN
CONTACT OPNEMEN

Dé kasteel feestlocatie met intieme feestzalen

Voor feest in Kasteel Cammingha kunt u terecht met kleine gezelschappen van 12 tot 60 personen. De verschillende zalen zijn romantisch ingericht met historische elementen en stijlvol meubilair. Uitermate geschikt om uw feest met een klein gezelschap groots te vieren! Onze grootste zaal is de Kromme Rijnzaal, waar de authenticiteit u tegemoetkomt en u een bijzonder uitzicht heeft over het prachtige water.

CONCEPT BEKIJKEN
CONTACT OPNEMEN

Ons kasteel afhuren voor uw feest? Laat ons u informeren

Wij denken graag mee in al uw wensen om zo het perfecte feest in Kasteel Cammingha voor u te organiseren. U kunt telefonisch contact met ons opnemen om alle wensen te bespreken of u kunt alle wensen achterlaten op ons contactformulier, wij nemen dan spoedig contact met u op om deze door te nemen.

Kom jij werken in ons evenemententeam?