Evenementenlocatie Midden-Nederland2022-05-18T13:55:36+02:00

Evenementenlocatie Midden-Nederland

Een event, bedrijfsfeest of bruiloft plannen op een unieke evenementenlocatie in Midden-Nederland? De Landgoederij is hiervoor de perfecte plek. Onze locatie in Bunnik, te midden van een bijzondere natuur en prachtige wateren biedt de uitstekende gelegenheid voor feesten en vergaderingen. We voorzien u graag van een volledig verzorgd evenement geschikt voor iedere groepsgrootte.

VRAAG OFFERTE AAN
LOCATIE BEZICHTIGEN

Makkelijk bereikbaar voor iedereen

Wilt u op een bijzondere plek samenkomen met collega’s, vrienden of familie? Op een locatie die voor iedereen eenvoudig te bereiken is? Dan is onze evenementenlocatie in de provincie Utrecht de uitgelezen plek. Wij stellen De Landgoederij en Kasteel Cammingha beschikbaar voor al uw evenementen, vergaderingen, bruiloften en overige feestredenen. Een bedrijfsfeest in Midden-Nederland bij ons in Bunnik is de ideale plek om met collega’s uit het hele land samen te komen, omdat het zo centraal ligt én, omdat het gewoonweg een zeer bijzondere locatie is.

Uniek bedrijfsfeest in Midden-Nederland

Voor een volledig verzorgd bedrijfsfeest in Midden-Nederland zit u helemaal op de juiste plek bij De Landgoederij. Wij maken de meest uiteenlopende activiteiten mogelijk. Sport in combinatie met een diner, oud-Hollandse spelletjes in combinatie met een lunch of een gezellige bedrijfsborrel in onze sloep over de Kromme Rijn; ons team steekt graag de handen uit de mouwen voor u. Dankzij de unieke ligging van onze locatie kunnen wij originele groepsactiviteiten organiseren die zowel binnen- als buiten kunnen worden gehouden.

Voldoende gratis parkeergelegenheid voor iedereen

De Landgoederij en Kasteel Cammingha beschikken over een groot parkeerterrein met voldoende parkeerplekken voor uw complete gezelschap. Onze parking is volledig gratis en makkelijk toegankelijk. Deze ligt pal naast onze gebouwen, waardoor ook mensen die slecht ter been zijn geen last zullen hebben van een lange loopafstand. Onze evenementenlocatie in Midden-Nederland is geschikt voor iedereen.

CONCEPT BEKIJKEN
CONTACT OPNEMEN

Landelijke gerechten in zijn puurste vorm


Bij onze evenementenlocatie in Midden-Nederland geniet u van de meest pure gerechten die met liefde bereid zijn door onze chef Henri. Samen met zijn gedreven keukenteam bereidt hij landelijke gerechten met kruiden, groenten en fruit uit eigen tuin en boomgaard. Of u nu wilt genieten van een heerlijke high tea met collega’s, een gangendiner of een volledig verzorgde barbecue met vrienden en familie, wij zorgen ervoor dat uw wensen behartigd worden. Vraag naar ons foodbook voor alle mogelijkheden!

CONCEPT BEKIJKEN
CONTACT OPNEMEN

Gebruikmaken van onze evenementenlocatie in provincie Utrecht? Reserveer uw datum!

Uw evenement plannen bij De Landgoederij? Wij verzorgen uw bijzondere dag volledig inclusief catering, decor en een enthousiast team die het u graag naar de zin maakt. Vraag hier uw offerte aan of neem telefonisch contact op met 030-2040542 voor al uw vragen.

Kom jij werken in ons evenemententeam?