Evenementenlocatie Bunnik2022-05-18T13:59:38+02:00

Evenementenlocatie Bunnik

Onze evenementenlocatie in Bunnik biedt de ultieme gelegenheid om met collega’s, vrienden en familie te genieten van de leukste binnen- en buiten activiteiten. De Landgoederij ligt prachtig aan de Kromme Rijn, omringt door de mooie natuur en is daardoor de ideale plek voor uw feestelijke gelegenheid.

Vier uw bruiloft in bijzondere sferen, geniet van gezellige historische elementen tijdens een bedrijfsfeest in Bunnik of laat uw verjaardagsfeest in stijl door ons organiseren. Ons team zorgt ervoor dat u de tijd van uw leven beleeft op een hele bijzondere evenementenlocatie in Bunnik!

VRAAG OFFERTE AAN
LOCATIE BEZICHTIGEN

Charmante bossen, romantische wateren en authentieke historie

Bunnik is omringt door een prachtige natuur en romantische wateren. Het aantal fietsers en wandelaars die graag in deze omgeving vertoeven is de afgelopen jaren dan ook sterk toegenomen. En dat is niet voor niets, onze evenementenlocatie in Bunnik is er echt één om volop van te genieten. Niet alleen de natuur en het water zijn fantastisch, maar ook de historische kenmerken die terug te zien zijn in onze authentieke gebouwen staan garant voor veel sfeer en gezelligheid. Een zeer fijne plek die u niet snel zal vergeten.

Volledig verzorgd bedrijfsfeest in Bunnik

 

Wanneer wij een speciale gelegenheid voor u mogen organiseren, trekken we graag alles uit de kast om u van alle gemakken te voorzien. Uw bedrijfsfeest in Bunnik kan volledig naar eigen ideeën ingericht worden, maar wij denken graag met u mee. Zo kunt u onder meer een middag gaan varen over de prachtige Kromme Rijn met onze sloep (geschikt voor 20 personen) of vier uw jubileum groots in onze kasteeltuin voorzien van pure lekkernijen.

Proef culinaire passie uit onze landelijke keuken

Ons professionele team steekt graag de handen uit de mouwen om het beste foodconcept neer te zetten voor uw gasten, passend bij uw speciale gelegenheid. Chef Henri bereidt pure gerechten, vol passie, gericht op de landelijke keuken. Gerechten die helemaal passen bij De Landgoederij. Denk aan gezonde lekkernijen, veganistische kunstwerkjes, barbecue specialiteiten, gezellige shareddining concepten of een kleurrijke high tea. Vraag naar ons foodbook voor alle mogelijkheden!

CONCEPT BEKIJKEN
CONTACT OPNEMEN

Feest in Bunnik? Ideaal in Midden-Nederland

Uw feest in Bunnik vieren met familie en vrienden is de ideale keuze, omdat onze bijzondere locatie eenvoudig te bereiken is. Vanaf iedere plaats in Nederland zijn we goed te bereiken via de snelwegen die soepel samenkomen in Utrecht en omstreken. Daarnaast zijn we ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en hebben meerdere gratis parkeerplaatsen voor al uw gasten.

CONCEPT BEKIJKEN
CONTACT OPNEMEN

Feest vieren bij onze evenementenlocatie in Bunnik? Reserveer snel uw datum!


Bent u enthousiast geworden over onze bijzondere locatie? Laat het ons zo snel mogelijk weten. Wij zorgen ervoor dat uw evenement een hele bijzondere wordt. Vul ons contactformulier in met al uw wensen en wij nemen spoedig contact met u op om alles door te spreken.

Kom jij werken in ons evenemententeam?