Ervaring bruidspaar Joanne & Rodney2020-04-23T11:01:56+02:00

Joanne & Rodney

Winterse bruiloft

“Op zoek naar een locatie voor onze winterbruiloft, liepen wij De Landgoederij binnen. De prachtige zalen, de warmte, de gezelligheid en de sfeer met daarbij een heel fijn ontvangst.. Wij waren direct verkocht!”

LOCATIE BEZICHTIGEN
“De bruiloft zelf hadden wij ons niet mooier kunnen wensen! De Landgoederij heeft hier een hele belangrijke rol in gespeeld! Onze gasten werden fijn ontvangen en gedurende de dag geweldig verwend en wijzelf werden echt behandeld alsof wij de koning en koningin waren. De hele dag was er een floormanager voor ons beschikbaar die heel goed op de hoogte was van onze planning en een aanspreekpunt was. Dit was heel erg fijn! Ook de ceremoniemeesters hebben het contact met deze persoon als heel prettig ervaren!
Wij hebben gekozen voor een sharing diner. Dit vonden wij vooraf best spannend, omdat wij niet konden voorproeven. Onze zorgen waren onterecht, want wat was het diner geweldig! Het eten was echt heerlijk, er waren veel verschillende gerechten en daarmee voor elk wat wils, er zat een goede tijd tussen de gangen en er was meer dan genoeg. De gasten waren hier erg over te spreken!
Het klinkt allemaal misschien te mooi om waar te zijn, maar wij hadden ons oprecht geen betere locatie kunnen wensen en zijn De Landgoederij zo enorm dankbaar voor het nog mooier maken van onze mooiste dag!”

Joanne & Rodney

Kom jij werken in ons evenemententeam?