Ervaring bruidspaar Iris & Lars2020-04-23T11:20:14+02:00

Iris & Lars

Wij voelden ons elke seconde het middelpunt

“Het diner was een van de hoogtepunten van onze dag, overal stonden kraampjes met ter plekke bereid streetfood.”

LOCATIE BEZICHTIGEN
“Na maanden van voorbereiden was het op 7 september 2019 dan eindelijk zo ver, onze dag, de dag waar we zo lang naar uit hebben gekeken. Na veel zoeken hebben we besloten om onze dag te vieren bij de Landgoederij. Vanaf de eerste kennismaking waren wij enthousiast, wij stonden vooraf, tijdens en na onze grote dag echt in het middelpunt! Een week na het feest werden we zelfs nog even gebeld om te vragen hoe we de dag hebben ervaren.
Na een heerlijke lunch, met zelfs zachte broodjes voor de opa’s en oma’s, vond de ceremonie plaats in de hooiberg, feestelijk aangekleed, tot in de puntjes verzorgd! Ondertussen werd onze taart gebracht door Sweet Vibes, op aanraden van de Landgoederij. Na de ceremonie stond de taart klaar en werd de prosecco ingeschonken om te proosten op ons huwelijk.
Het diner was een van de hoogtepunten van onze dag, overal stonden kraampjes met ter plekke bereid streetfood. Wij en onze gasten hebben hier ontzettend van genoten! Na het eten kon het feest beginnen. De Landgoederij had alles voor onze DJ klaargezet, zodat hij direct een feestje kon bouwen! Tijdens het feest werden onze gasten goed verzorgd met lekkere hapjes en drankjes door het gastvrije personeel van de Landgoederij.
Al met al hebben wij een ontzettend ontspannen dag gehad, waarop wij volop konden genieten als bruidspaar en ons geen moment zorgen hebben gemaakt. Zelfs de ceremoniemeesters hebben erg genoten van de dag door de goede hulp van de partymanager van de Landgoederij op de dag zelf.”

Iris & Lars

Kom jij werken in ons evenemententeam?