Ervaring bruidspaar2018-08-03T14:29:33+02:00

Een bijzondere dag op een bijzondere locatie…

Bij het zoeken naar een trouwlocatie ergens tussen Lisse en Amersfoort kwam al vrij snel de Landgoederij in beeld. Op de opentrouwlocatieroute hebben we zowel de Landgoederij als andere locaties bekeken. Een leuk initiatief. Wat opviel bij de Landgoederij was dat we hartelijk werden ontvangen, een goede rondleiding kregen en bij weggaan een flesje wijn in de hand gedrukt kregen.

LOCATIE BEZICHTIGEN

Aan het eind van de Feestavond konden we zo naar de bruidssuite lopen. Heerlijk zo dichtbij en wat een ruime suite. Na het overheerlijke ontbijt was toch echt ‘onze dag’ afgelopen.

Wat voor ons de doorslag gaf was de mogelijkheid om alle onderdelen van de dag op dezelfde locatie te houden. Met een mooi, knus kerkje op loopafstand. Daarbij was er bij de Landgoederij de mogelijkheid om per bootje foto’s te maken bij landgoed Rhijnauwen en/of naar het kerkje verderop. We hebben hier onwijs van genoten en hadden hier gelukkig heerlijk weer bij; echt even een rustmomentje op de dag. Daarnaast was dit goed verzorgd met een heerlijk lunchpakketje.  De rest van de dag is ook zo verlopen zoals we in gedachten hadden. Dit geeft aan dat de Landgoederij goed heeft geluisterd naar onze wensen en dit goed georganiseerd had. Hierin komt duidelijk hun ervaring naar voren in het organiseren van bruiloften. Dit kwam ook naar voren in de gesprekken voorafgaand aan onze dag; zij dragen ideeën aan maar dachten ook met ons mee in onze ideeën.

Op de dag zelf gaven veel mensen aan: ‘wat een leuke locatie zeg en zeer goed eten’.  Oftewel wij maar ook zeker onze gasten hebben genoten van deze mooie plek.

Wat een bijzondere dag op een bijzondere locatie!

Gouden tip: Bezoek snel de opentrouwlocatieroute en ga in gesprek!

Kom jij werken in ons evenemententeam?