Casa Cammingha is terug!

Na het succes van vorig jaar is Casa Cammingha terug! Dit jaar kunt u de warme, zwoele zomeravonden beleven op een nieuwe plek. We ruilen de kasteeltuin in voor het fortterrein van Fort bij Vechten. Zien we u snel bij Casa Forta?

Geniet onbeperkt van pizza’s en Italiaanse lekkernijen, heerlijke wijnen en goed gezelschap! Vanaf 14 augustus kunt u wederom dineren in de buitenlucht bij het Italiaanse pop-up restaurant Casa Forta. Deze historische omgeving wordt deze zomer omgetoverd tot een ristorante Italiano in festivalsferen. U start de avond met antipasti, waarna jullie kunnen genieten van rijkelijk belegde pizza’s, gebakken in de twee grote steenovens op het terrein. Vanuit de koffietruck worden Italiaanse koffies voor u bereidt en we sluiten de avond af met de welbekende tiramisu.

De hele avond dineert u onbeperkt voor maar €34,50! Bent u benieuwd en wilt u ook langskomen? Vanwege het beperkt aantal plaatsen raden we u aan niet te lang te wachten met het maken van een reservering. Meer informatie en reserveren kan op de site van Casa Forta!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Fort bij Vechten? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

 

By |2021-07-30T09:26:36+02:00juli 30th, 2021|News, Uncategorized|
Kom jij werken in ons evenemententeam?